Vysielačky pre poľovníkov

Je začiatok jesene a začína sa lovecká sezóna. Oplatí sa prehodnotiť či potrebujete obnoviť niečo z Vášho vybavenia. My z Anico Slovakia Vám môžeme poskytnúť zvýšenie bezpečnosti počas spoločných poľovačiek a uľahčiť ich priebeh vďaka poskytnutiu efektívneho a kvalitného rádiového spojenia. Predstavíme Vám vysielačky, ktoré môžu byť  pre poľovníkov užitočné. Prečo je vlastne rádiová komunikácia užitočná počas lovu?

  • Poskytuje okamžité spojenie stlačením jedného tlačidla
  • Môžete hovoriť naraz k viacerým zúčastneným, nielen k jednému.
  • Zariadenia konštruované a vhodné aj do drsných podmienok lovu, odolná konštrukcia, vodeodolné prevedenie a  jednoduchá obsluha
  • Spojenie aj na miestach bez mobilného signálu
  • Zaistenie bezpečnosti všetkých zúčastnených

Motorola PMR 446 walkie talkie

Vysielačky Motorola Talkabout T72, T82 Extreme a T92 H2O sú osvedčenou voľbou. Majú vysoký stupeň IP ochrany, sú odolné pri páde. Možnosť nastavenia vibrovania Vám zabezpečí, že si zver nevyplašíte. Na ich používanie sa nevyžaduje licencia ani žiadne povolenie.

dPMR vysielačka

Vysielačka Wouxun KG-D26 je PMR 446 vysielačka schopná digitálnej a analógovej prevádzky bez potreby licencie a povolenia. Z Hytera vysielačiek poskytujú podobné použitie  digitálno-analógový model Hytera BP515LF a analógový model Hytera AP151LF. Tieto modely majú krytie IP54, sú odolné voči prachu a vode a vydržia používanie aj v náročných meteorologických podmienkach. Model Hytera AP525LF poskytuje dokonca krytie IP66. Vysielací výkon týchto vysielačiek je 0,5W a teda v súlade s legislatívou na pouzitie na voľnom PMR pásme 446 MHz bez potreby povolenia. Hytera rádiostanice poskytujú okrem toho aj užitočné funkcie ako algoritmus potlačenia hluku, ktorý eliminuje nežiadúci hluk prostredia. znižuje skreslenie a potláča interferenciu od iných zariadení, čím zabezpečuje hlasnejší a čistejší zvuk. Všetky Hytera rádiostanice sú okrem toho vybavené batériou s kapacitou až 4000 mAh!

Profesionálne digitálne DMR rádiostanice

Callta a Hytera sú profesionálne analógové a digitálne rádiostanice. Modely ručných rádiostaníc Caltta PH600 a Hytera BD615 DMR môžu pracovať okrem analógového režimu aj v digitálnom režime. Ich úroveň ochrany je IP54 až IP68 a vyhovujú štandardu Mil-STD 810H/G, tzn., že sú extrémne odolné a pritom sa jednoducho používajú. Môžu byť použité v drsnom prostredí ako nástroj pre profesionálnu a spoľahlivú komunikáciu. Majú výkon až 4W a poskytujú dobrý dosah v závislosti od okolitého terénu. Sú k dispozícii pre frekvencie VHF alebo UHF a k dispozícii sú tiež verzie s Bluetooth a GPS. Aj tieto Hytera rádiostanice sú vybavené algoritmom pre potlačenie hluku, ktorý eliminuje nežiadúci hluk prostredia. znižuje skreslenie a potláča interferenciu od iných zariadení, čím zabezpečuje hlasnejší a čistejší zvuk. Hytera rádiostanice sú vybavené batériou s kapacitou až 4000 mAh!

Prenajmite si rádiostanice namiesto kupovania

Prenájom rádiostaníc je cenovo výhodné riešenie, ak ich potrebujete na krátky čas. 1 deň alebo 3 mesiace? Je to stále vhodná voľba. Alebo už vlastníte vysielačky, ale potrebujete ich viac na akciu? Prenajmite si naše rádiostanice a použite ich spolu so svojimi. Postaráme sa za Vás aj o povolenie a frekvenciu na ich používanie.  Pre podrobnosti pokračujte tu alebo nás rovno kontaktujte.